Green_Modern_Financial_Management_Presentation2.png

Green_Modern_Financial_Management_Presentation_kwota_do_zapłaty.png

 

 

JADŁOSPIS

 

17.03.2025 r.- Poniedziałek

Zupa jarzynowa z ziemniakami, pieczywo mieszane,
Makaron (durum) Carbonara (śmietana 30%, ser żółty, boczek wędzony, brokuł, przyprawy), OWOC,
herbata z cytryną słodzona miodem pszczelim.
ALERGENY: gluten, mleko, seler, nasiona sezamu.

 

18.03.2025 r.– Wtorek

Rosół z warzywami i makaronem (durum),
Udziec drobiowy opiekany, surówka wielowarzywna (marchewka, seler, por, pietruszka, majonez kielecki, przyprawy), ziemniaki z koperkiem, kompot wieloowocowy.
ALERGENY: gluten, mleko, seler, gorczyca.

 

19.03.2025 r. – Środa

Zupa ogórkowa z warzywami i ziemniakami, bułka pszenna,
Ryż z sosem jogurtowo-owocowym, lemoniada cytrynowa.
ALERGENY: gluten, mleko, seler, nasiona sezamu.

 

20.03.2025 r. – Czwartek

Kasza manna na rosole z warzywami,
Żeberko w sosie pieczeniowym, kapusta kiszona gotowana, ziemniaki z koperkiem, kompot wieloowocowy.
ALERGENY: gluten, mleko, seler, gorczyca.

 

21.03.2025 r.– Piątek

Zupa owocowa z makaronem (durum),
Filet rybny w cieście naleśnikowym, surówka z ogórka kiszonego i jabłka
(ogórek kiszony, jabłko, cebula, marchewka, nać pietruszki, musztarda, przyprawy), ziemniaki z koperkiem, herbata miętowa z cytryną.
ALERGENY: gluten, skorupiaki, jaja, ryby, mleko, seler, gorczyca, nasiona sezamu, mięczaki.

 

 

JADŁOSPIS

 

 

24.03.2025 r.- Poniedziałek

Żurek z warzywami, ziemniakami i białą kiełbasą, pieczywo mieszane,
Makaron (durum) z serem twarogowym, cukrem i cynamonem, OWOC, lemoniada owocowa.
ALERGENY: gluten, mleko, seler, gorczyca, nasiona sezamu.

 

25.03.2025 r.– Wtorek

Zupa szczawiowa z warzywami i ryżem,
Kotlet schabowy panierowany, surówka z sałaty lodowej (sałata lodowa, pomidor, kukurydza, oliwa z oliwek, przyprawy), ziemniaki z koperkiem, kompot wieloowocowy.
ALERGENY: gluten, jaja, mleko, seler, nasiona sezamu.

 

26.03.2025 r. – Środa

Zupa pomidorowa z warzywami i makaronem (durum),
Jajko sadzone, marchewka gotowana z groszkiem zielonym, ziemniaki z koperkiem, herbata z cytryną.
ALERGENY: gluten, jaja, mleko, seler.

 

27.03.2025 r. – Czwartek

Zupa z czerwonej soczewicy z warzywami i ziemniakami, pieczywo mieszane,
Pulpet wieprzowy w sosie warzywnym, kluska gnocchi, kefir / herbata miętowa z cytryną.
ALERGENY: gluten, jaja, mleko, seler, nasiona sezamu.

 

28.03.2025 r.– Piątek

Zupa rybna z warzywami i ziemniakami, bułka pszenna,
Kaszotto warzywne (kasza bulgur, kalafior, brokuł, marchewka, fasolka szparagowa, przyprawy), OWOC,  herbata z cytryną.
ALERGENY: gluten, skorupiaki, ryby, mleko, seler, nasiona sezamu, mięczaki.

 

 

Uwaga! Zastrzega się prawo zmian w jadłospisie.

 

 

Informacja dla rodziców / opiekunów prawnych uczniów korzystających z obiadów

  1. W Szkole obowiązuje regulamin stołówki szkolnej.
  1. Na obiady zapisywani są uczniowie na początku lub w trakcie roku szkolnego,
    po uprzednim wypełnieniu „ Karty zgłoszenia dziecka na obiady w stołówce szkolnej „
    przez rodzica / opiekuna prawnego i dostarczeniu do intendenta szkoły.
  1. Wszystkie nieobecności (choroby, wycieczki itp.) należy zgłaszać do intendenta szkoły do godziny 08:30 pierwszego dnia nieobecności telefonicznie: (42) 215-77-23 / (42) 214-96-75 lub osobiście. Nie zgłoszone nieobecności na obiedzie nie są odliczane.
  1. Rodzice / opiekunowie zobowiązani są uiszczać opłatę regularnie za cały miesiąc z góry w terminie do 10-tego każdego miesiąca. Nieuzasadniony brak wpłaty w wyznaczonym terminie spowoduje, wykreślenie dziecka z listy uprawnionych do  korzystania ze stołówki szkolnej, oraz konieczność uregulowania zaległości za obiady szkolne.
  1. Informacja o terminach i wysokości wpłat za obiady za poszczególny miesiąc podana jest do wiadomości poprzez dziennik elektroniczny Vulcan.
  1. Rozliczenie niewykorzystanych obiadów następuje w kolejnym miesiącu.
  1. Samowolne pomniejszanie płatności za niewykorzystane obiady (nieobecności) jest niedozwolone. W przypadku odliczeń proszę o kontakt z intendentem szkoły.

  2. Opłaty za posiłki należy dokonywać na numer konta bankowego:

 

Nr konta :

Santander Bank Polska S.A.
Nr konta : 64 1090 1304 0000 0001 5607 0679

W tytule przelewu należy podać:

        • Imię i nazwisko dziecka,
        • Klasę do której uczęszcza dziecko,
        • Miesiąc za który dokonywana jest wpłata,
        • Obowiązkowo z dopiskiem „ZA OBIADY”.

 

 

Informacje o terminie i wysokości wpłaty za obiady przekazywane są na indywidualne konta rodziców w dzienniku elektronicznym „Vulcan” do 5-ego dnia każdego miesiąca.

 

Rodzice / opiekunowie zobowiązani są uiszczać opłatę regularnie za cały miesiąc z góry w terminie do 10-tego  każdego miesiąca.

 

 

 

 

 

Ostatnie wydarzenia

20 marzec 2025 Wydarzenia
🏆 Cyberdetektywi w Akcji – Znamy Zwycięzców! 🏆 🚀 Technologia, kreatywność i cyberbezpieczeństwo w jednym! Tak w skrócie można opisać konkurs "Cyberdetektywi w Akcji" , który odbył się w naszej...
18 marzec 2025 Wydarzenia
W dniu 14 marca uczniowie klas 1 - 3 obchodzili "Dzień Matematyki". W grupach rozwiązywali zagadki i zadania matematyczne, doskonaląc technikę dodawania i odejmowania. Wysłuchali wierszy o figurach...
18 marzec 2025 Wydarzenia
W dniu 17 marca świętowaliśmy w Naszej szkole Dzień Świętego Patryka - patrona Irlandii. Z tej okazji został zorganizowany konkurs plastyczny polegający na wykonaniu portretu Świętego Patryka....
12 marzec 2025 Wydarzenia
W dniu 11 marca odbył się wewnątrzszkolny etap Konkursu Recytatorskiego w Języku Obcym. W konkursie wzięło udział 10 uczniów, którzy zaprezentowali wiersze w języku angielskim i niemieckim. Poniżej...
12 marzec 2025 Wydarzenia
Uczniowie klas 5a, 6a i 6b zamienili zwykły dzień szkolny na pełen emocji wyjazd na lodowisko! Już od pierwszych minut było widać, że czeka nas świetna zabawa – jedni z gracją ślizgali się po...
12 marzec 2025 Wydarzenia
To był dzień pełen emocji! Klasy 4a, 4b i 5b wybrały się na lodowisko, by sprawdzić swoje siły na lodzie. Dla wielu uczniów była to pierwsza przygoda z łyżwami, ale nie brakowało też prawdziwych...
10 marzec 2025 Wydarzenia
Dnia 7 marca uczniowie naszej szkoły: Adam Wierzbowski, Zygmunt Frydrych i Wojciech Krawczyk, wzięli udział w powiatowym konkursie historycznym „Polska trzech Bolesławów” zorganizowanym przez I...
5 marzec 2025 Wydarzenia
Dnia 05.03.2025 r. Samorząd Uczniowski zorganizowal w naszej szkole ostatki. Uczniowie przebrali się różnorodnie i pomysłowo. Do zabawy przyłączyli się również nauczyciele. Dzień ten dla wszystkich...
17 luty 2025 Wydarzenia
W dniu 14 lutego obchodziliśmy w naszej szkole Walentynki. Święto miłości, sympatii, przyjaźni oraz dobrych relacji z innymi. Od samego rana kursowała poczta walentynkowa, a w całej szkole królował...